Training

Over sociale veiligheid en grensoverschrijdend gedrag

Omdat sociaal veilige teams de beste prestaties leveren

Training grensoverschrijdend gedrag

Een praktische training waarin je leert wat grensoverschrijdend gedrag is en hoe jij hier als professional mee om kan gaan.

 

Training sociale veiligheid

Wat is sociale veiligheid en psychologische veiligheid en wat zijn je verantwoordelijkheden en mogelijkheden als leidinggevende.

Gesprekstafel sociale veiligheid

Onder begeleiding voer je als team of organisatie het gesprek over sociale veiligheid. Wat vinden wij wel en niet oké?

 

Ik ben Eefje van Antwerpen

Voor een groep voel ik me als een vis in het water: jarenlang heb ik als docent in het voortgezet onderwijs gewerkt. Sinds 2020 werk ik als externe vertrouwenspersoon en trainer.

Ik heb een scherpe blik en snel door wat er gebeurt in een groep. Ik heb oog voor alle deelnemers en dat maakt dat mensen zich bij mij gezien en gehoord voelen. De veiligheid die daardoor ontstaat is de beste voedingsbodem voor groei. Daarnaast stem ik mijn boodschap goed af op de ontvanger, zodat wat ik wil overbrengen ook daadwerkelijk bij de ander kan landen.

Mijn ervaring en expertise als externe vertrouwenspersoon in het onderwijs en bedrijfsleven brengt de training diepgang en praktische handvatten.

 

Eefje is een fijne “open” trainer/coach die doormiddel van goeie vragen je aan het denken zet over wat je tegenwerkt in je dagelijks bestaan.

De vertrouwde sfeer in deze cursus is van groot belang omdat je behoorlijk in jezelf gaat graven. Deze sfeer wordt door Eefje goed gecreëerd en bewaakt.

Douwe Steenhuizen

Docent D&P

Eefjes warme uitstraling zorgt ervoor dat je je meteen bij haar op je gemakt voelt. Ze creëert een gevoel van veiligheid en in combinatie met haar gerichte vragen, weet ze precies tot de kern te komen. Hierbij is ook te merken dat ze zich erg verdiept heeft in de betreffende literatuur. Door een deskundige bril kijkt en luistert ze naar je en daarbij heeft ze ook een talent heeft voor het oppikken van impliciete informatie.

Patricia Stallen

Docent Duits

Meer informatie over deze trainingen?