Training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling

Een sterke organisatie met zelfbewuste medewerkers

Iedere organisatie wil graag gemotiveerde werknemers. Collega’s die effectief functioneren en samenwerken. Sommige medewerkers ervaren bepaalde drempels en hebben moeite met bepaalde aspecten in hun werk. Het belemmert ze in hun functioneren. Mijn trainingen zijn erop gericht om deze groep vooruit te helpen.

Training Ontmantel je innerlijke saboteur

Een diepgaande, meerdaagse training voor mensen die last hebben van hun innerlijke saboteur en daar nu eindelijk eens korte metten mee willen maken.

De training biedt inzicht in de overtuigingen die ten grondslag liggen aan je saboteurs. Je krijgt praktische handvatten hoe daar beter mee om te gaan.

Workshop Écht luisteren naar jezelf

Die innerlijke stemmen: je kent ze vast wel. Het gevoel dat er een engeltje en een duiveltje op je schouders staan wanneer je voor een grote keuze staat. Voice Dialogue is een effectieve methode om in gesprek te gaan met deze verschillende stemmen in jezelf.  Het geeft je inzicht én helpt je met het maken van keuzes of het zetten van stappen.

  In deze workshop maak je op een luchtige manier kennis met de methode Voice Dialogue. Je krijgt informatie over hoe het werkt en enkele persoonlijke opdrachten.

 

Eefje is een fijne “open” trainer/coach die doormiddel van goeie vragen je aan het denken zet over wat je tegenwerkt in je dagelijks bestaan.

In de training Ontmantel je innerlijke saboteur creëer je met diverse oefeningen bewustwording over je karaktereigenschappen en kernwaarden. Welke je verder helpen en welke je tegen houden. Inzicht in die eigenschappen helpen je daar op een gezonde en natuurlijke manier mee om te gaan.

De vertrouwde sfeer in deze cursus is van groot belang omdat je behoorlijk in jezelf gaat graven. Deze sfeer wordt door Eefje goed gecreëerd en bewaakt.

Douwe Steenhuizen

Docent D&P

De cursus Ontmantel je Innerlijke Saboteur heeft mij inzicht gegeven in waarom ik bepaalde emoties of gedachten ervaar. Op basis hiervan heeft ze mij handvatten aangereikt, waarmee ik zelfstandig aan de slag kan met werk gerelateerde en alledaagse situaties. 

Eefjes warme uitstraling zorgt ervoor dat je je meteen bij haar op je gemakt voelt. Ze creëert een gevoel van veiligheid en in combinatie met haar gerichte vragen, weet ze precies tot de kern te komen. Hierbij is ook te merken dat ze zich erg verdiept heeft in de betreffende literatuur. Door een deskundige bril kijkt en luistert ze naar je en daarbij heeft ze ook een talent heeft voor het oppikken van impliciete informatie.

Patricia Stallen

Docent Duits

personal loopbaan en ontwikkeling

Ik ben Eefje van Antwerpen

Voor een groep voel ik me als een vis in het water: jarenlang heb ik als docent in het voortgezet onderwijs gewerkt. Daarnaast heb ik ervaring als coach van docenten, docentenbegeleider en als trainer van docenten op een lerarenopleiding. Sinds 2020 werk ik als zelfstandige coach en trainer.

Ik heb een scherpe blik en snel door wat er gebeurt in een groep. Ik heb oog voor alle deelnemers en dat maakt dat mensen zich bij mij gezien en gehoord voelen. De veiligheid die daardoor ontstaat is de beste voedingsbodem voor groei. Daarnaast stem ik mijn boodschap goed af op de ontvanger, zodat wat ik wil overbrengen ook daadwerkelijk bij de ander kan landen.

 

N

Opdrachtgevers

@voCampus, Nijmegen

Quadraam (Quriuz), Arnhem

Ben je benieuwd wat ik kan betekenen voor je organisatie?