Over Eefje

Geboren en getogen in Brabant en op mijn achttiende voor studie naar Nijmegen verhuisd. 14 jaar heb ik in het voortgezet onderwijs gewerkt als natuur- en scheikundedocent.

Naast mijn werk als docent ontwikkelde ik me steeds meer op een ander vlak. Dat begon met werken als coach en trainer van docenten op een lerarenopleiding in Ethiopië. Later werd ik in Nederland ook coach van docenten. Ik ontdekte hierdoor dat het begeleiden van volwassenen op hun professionele pad mij veel meer voldoening gaf dan het geven van natuur- en scheikundeles.

Doordat ik hier zo veel plezier uithaalde besloot ik in 2020 mij hier volledig op te richten. Ik stopte met mijn baan in het onderwijs en zette mijn eigen bedrijf op. Sinds die tijd werk ik als zelfstandige coach, trainer en vertrouwenspersoon. 

 

Luisteren naar íedere stem – dat is wat mij drijft

Iedereen verdient het om gehoord te worden. Niet alleen iedere stem in een organisatie, maar ook iedere stem ín jou. Alles wat er is, elke stem, elke kant, heeft zijn eigen schoonheid en waarheid. En wanneer je begint met het luisteren naar al deze stemmen, dan begin je met groeien.

 

Twee bedrijven

Inmiddels heb ik naast dit bedrijf een tweede bedrijf opgericht met mijn collega Sanne van stipdonk: Trainingsbureau Hartwerkers. Wij verzorgen trainingen persoonlijke ontwikkeling voor onderwijsmedewerkers.

Opleiding en ervaring

Coaching

 

2021 – Voice Dialogue (Berry Collewijn en Lex Mulder)

2020 – Coachingsopleiding (ICM, EQA practitionerniveau)

2020 – Deep Democracy level 1 (Human Dimensions)

2015  – Oplossingsgericht coachen (interne opleiding Alliantie VO)

2012  – Competente coach (interne opleiding Alliantie VO)

2011 – 2018 – Coach van docenten in het voortgezet onderwijs

2009 – 2010 – Coach van docenten op een lerarenopleiding in Ethiopië.

Vertrouwenspersoon

 

2022 – In vertrouwde handen (Vertrouwenswerk)

2022 – Nascholing integriteit (Van Oss en Partners)

2021 – Opleiding vertrouwenspersoon (Van Oss en Partners)

 

Mijn samenwerkingspartners zijn