Coaching

Doen wat jij écht wil? In de liefde, je werk en je leven

Contact

Herken je dit?

 

 • Al een tijd sluimert het gevoel: je wil iets anders. Het moet anders. Maar je weet niet waar te beginnen.
 • Je gevoelens overspoelen je. Je staat voortdurend aan en leeft van buiten naar binnen.
 • Plezier in je werk, dat heb je al een tijd niet meer gehad.
 • Je voelt je niet gezien en gehoord. Je ziet wel hoe dingen anders kunnen.
 • Je gunt anderen alle ruimte en cijfert jezelf weg. Diep van binnen weet je dat deze onzichtbare rol niet voor jou is weggelegd.

 

Deze kant kan je op groeien:

 

 • Je weet wat je wil en maakt de juiste keuzes.
 • Je geeft jezelf de ruimte, je mooie en minder mooie kanten.
 • Je zet stappen in je carrière die je voorheen nog als onmogelijk achtte.
 • Je zegt nee zonder schuldgevoel.
 • Je begrijpt hoe jouw emoties werken, ziet de schoonheid ervan in én weet hoe je er mee om moet gaan.
 • Je staat weer stevig in je schoenen.

 

  Hoe werkt coaching?

  Coaching een intensief proces en bestaat gemiddeld uit 6 sessies van 75 minuten. Je gaat de diepte in, ik doe niet aan een quick fix. Wanneer je de diepte ingaat zijn de veranderingen ook echt duurzaam, en daar heb je voor de rest van je leven wat aan.

  Tijdens de sessies praten we niet alleen maar werken we ook ervaringsgericht. Zodat je naast begrijpen ook ervaart wat daadwerkelijk belangrijk is voor jou. Ik bied je een veilige plek waar je de ruimte krijgt om inzichten over jezelf op te doen en te groeien.

  Je krijgt oefeningen en artikelen mee waar je thuis of op je werk mee aan de slag gaat. Ik leg je uit wat de achtergrond is van wat ik doe, zodat wat je bij mij over jezelf leert kan landen.

  In mijn artikelen en oefeningen verwoord ik zaken helder en down to earth. Dit past bij mijn nuchtere manier van coachen en de methoden die ik toepas.

  Dit resultaat behaal je met mij

  Je hebt meer energie

  Je begrijpt jouw gevoel, luistert ernaar en spreekt het uit. Het maakt je leven lichter en je voelt meer verbinding met je naasten.

  Je maakt keuzes die goed zijn voor jezelf

  Je weet wat jij wil. Binnen of buiten je huidige werk: jij weet wat jouw pad is. En belangrijker: je weet ook hóe dit pad te bewandelen.

  Je staat stevig in je schoenen

  Je kent jezelf en hebt weer waardering voor jezelf. En dat laat je ook zien aan de buitenwereld. Je hebt weer zelfvertrouwen.

  Elke stem verdient het om gehoord te worden. Ook elke stem in jou.

  Ik ben Eefje van Antwerpen

  Coach voor mensen die vastlopen in hun werk of privéleven doordat ze te veel van zichzelf eisen, voortdurend aan staan of de balans tussen werk en privé kwijt zijn. Maar ook met de vraag ik weet niet wat ik met mezelf aanmoet kan je bij mij terecht.

  Ook begeleid ik mensen in het maken van loopbaankeuzes binnen eigen werk (een promotie, een andere functie).

  Ik ben vriendelijk, nuchter en doortastend en doe niet aan oppervlakkige trucjes: bij mij ga je de diepte in. Ik ben gedegen opgeleid in de methoden die ik toepas.

  Ik ben lid van de beroepsvereniging NOBCO.

  Ben je benieuwd welke methodes ik toepas? Lees hier over mijn werkwijze.

  Alles kan besproken worden, niks is te klein, te groot of te gek. Ze maakt patronen en overtuigingen inzichtelijk door naar mij te luisteren en telkens weer de spijker op z’n kop te slaan. Ze legt uit hoe bepaalde zaken werken, die kennis geeft mij inzicht. Ze zet je aan het (denk)werk en begeleidt je daarin en dat is precies wat ik nodig had. Haar nuchtere kijk en open blik heeft me geholpen weer dichterbij mijn wensen te komen.

  Wendy

  Docent MBO

  Prijzen

  Hieronder de tarieven voor particulieren en zzp’ers.
  Voor zakelijke opdrachtgevers hanteer ik andere tarieven. Neem daarvoor contact met mij op.

  Online of face-to-face

  Ik bied mijn coaching zowel face-to-face als online aan met dezelfde resultaten. De werkvormen en methodieken die ik toepas in mijn praktijk, zijn ook geschikt om online toe te passen.

  Coaching vond online plaats en dat werkte verrassend goed! Als werkende moeder van kleine kinderen en een grote reisafstand naar de praktijk van Eefje was de digitale coaching voor mij ideaal! Ik kon de coachingsmomenten goed combineren met werk-privé leven, er was geen extra belasting door reistijd en ik kon me kwetsbaar en open opstellen in mijn eigen veilige huiselijke omgeving. De drempel om eindelijk een coachingstraject te volgen was hierdoor voor mij veel lager. Anders had ik het denk ik nog steeds niet gedaan en allerlei organisatorische smoesjes bedacht. – C.T. fysiotherapeut.

  Vergoeding

  Coaching wordt vaak vergoed door je werkgever. Werkgevers zijn steeds meer bereid om te investeren in de duurzame inzetbaarheid van werknemers. Meer weten? Neem contact met mij op.

  Veelgestelde vragen

  Waar is je praktijk?

  Mijn praktijkruimte bevindt zich in het bedrijvencentrum Groenestraat (BCG), aan de Groenestraat 294 te Nijmegen.

  Meld je bij binnenkomst bij de receptie, zij laten mij weten dat je er bent. Vervolgens wacht je in de wachtruimte op de tweede verdieping en haal ik je daar op.

  Er is voor het gebouw een (gratis) parkeerplek voor bezoekers. Mocht daar geen ruimte meer zijn dan is er voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

   

  Aangesloten bij de NOBCO, wat betekent dat?

  NOBCO staat voor Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

  Ik ben als coach aangesloten bij de NOBCO en dat betekent dat de opleiding die ik heb gevolgd aan de kwaliteitsstandaar van de NOBCO voldoet.

  Ook zeg ik hiermee toe dat ik de IEC (Internationale Ethische Code volg). Dit is een richtlijn hoe je als beroepscoach omgaat met thema’s als integriteit, professioneel en excellent handelen, contractering, (eigen) verantwoordelijkheid en vertrouwelijkheid. 

  Ook betekent mijn aansluiting bij NOBCO dat mijn coachees gebruik kunnen maken van de klachtencommissie van NOBCO.

  Ik ben niet tevreden, wat nu?

  Als coach ben ik aangesloten bij de NOBCO en als extern vertrouwenspersoon ben ik aangesloten bij de LVV. Als klant van mij kan je bij deze organisaties terecht voor een eventuele klachtenprocedure. 

  Lees hier meer over de klachtenprocedures van de NOBCO en LVV.

   

  Werkt online coaching goed?

  Ja, mijn ervaring is dat online coachen net zo goed en effectief is als ‘live’ coachen, Mijn klanten zijn het daar mee eens. 1,5 uur kijken naar een schermpje kan je wel wat vermoeider maken.

  Wat als ik toch niet verder met je wil?

  Dan kan je dat bespreekbaar maken bij mij. Ons eerste gesprek is gratis. Als mijn aanpak later toch niet bij jou blijkt te passen, dan breken we het traject af en krijg je de kosten van de niet-gevolgde sessies terugbetaald. 

  Als ik merk dat mijn aanpak niet aansluit bij jouw behoeften dan maak ik dat ook bespreekbaar met je en verwijs je eventueel door naar een andere professional.

  Hoe werk jij aan de kwaliteit van je coaching?

  Ik vind het belangrijk om mijn kwaliteit als coach hoog te houden. Daarvoor onderneem ik het volgende:

  • Ik volg regelmatig nieuwe opleidingen waar ik mijn coachingvaardigheden kan verbeteren.
  • Ik neem deel aan een intervisiegroep. Dit is een groep van beroepscoaches waarin we casussen uit onze praktijk behandelen, zodat we van en met elkaar leren.
  • Ik neem deel aan supervisie. Daarin krijg ik professionele ondersteuning van een ervaren supervisor en bespreek daarin casussen en andere zaken uit mijn praktijk.

  Ik ben er klaar voor om mijn eigen keuzes te maken!

  Bel, app of mail je liever? Dat kan ook: ik reageer binnen 24 uur.
  info@eefjevanantwerpen.nl | 06 28 63 63 87